Jestliže se některý z kontaktů odhlásí z Vaší databáze, objeví se v přehledu odhlášených kontaktů.

Ten najdete v menu pod položkou „Marketing“ a dále pak „Odhlašování“.

Na stejném místě můžete také nastavit otázku, kterou chcete aby se zobrazila příjemcům při odhlašování. Oni na ni mohou nebo nemusí odpovědět.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *