V případě, že příjemce již nechce dále dostávat Vaše emaily a klikne na odkaz pro odhlášení z databáze, stane se následující.

Stav kontaktu v databázi se automaticky změní z „Aktivní“ na „Neaktivní“.

Kontakt tak zůstane nadále ve Vaší databázi, ale již mu od Vás nebudou chodit žádné emaily.

Přehled všech odhlášených kontaktů najdete v menu pod položkou „Marketing“ a dále pak „Odhlašování“.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *